Vermogen en pensioeninzicht

Als je in loondienst bent, wordt je pensioen meestal geregeld door je werkgever die lid is van een bepaald pensioenfonds. Op deze manier ben je verzekerd van een oudedagsvoorziening, pensioen of een nabestaandenpensioen. In sommige gevallen hoort daar ook een arbeidsongeschiktheidspensioen bij.

Onder het nabestaandenpensioen kan zowel een partner- als wezenpensioen vallen. Oftewel; er zijn flink wat mogelijkheden. Het is dan ook altijd goed om hier naar te informeren, mocht je van baan veranderen of overstappen. Het is namelijk een wezenlijk onderdeel van je beloning. Toch komt het regelmatig voor dat je zelf andere wensen hebt of dat hetgeen wat door je werkgever geregeld is, niet past bij jouw wensen. Daarnaast zullen er veel werknemers zijn die minder pensioen ontvangen dan dat ze verwachten.

Vermogen en pensioen is veel omvattend en het dan ook zaak om je goed te laten voorlichten in een persoonlijk gesprek. Met een adviseur die de tijd voor je neemt! Je weet waar je die kunt vinden, toch?

In een persoonlijk gesprek kunnen wij je inzicht geven in je vermogens- en pensioensituatie.
Nieuwsgierig geworden?
Bel gerust en hoor wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
Maak vrijblijvend een afspraak
Alles is goed geregeld, daar kun je altijd van op aan! Grandia