Hypotheken

Het kopen van een huis is waarschijnlijk één van de grootste aankopen die je doet in je leven. In de meeste gevallen maakt een hypotheek deze aankoop mogelijk en dan is het zaak dat deze zorgvuldig gekozen wordt. En dat deze hypotheek past bij je leven. Nu, maar ook in de toekomst. Want nú lenen betekent dat je ook in de toekomst de capaciteit moet hebben om deze lening te kunnen aflossen.

De basis van een hypotheek is in feite vaak hetzelfde: er wordt een lening verstrekt, er worden afspraken gemaakt over de aflossing en er wordt een overlijdensrisicoverzekering afgesloten om bij overlijden de schuld (deels) af te kunnen betalen.

Bij Grandia hebben we een eigen en onafhankelijke visie als het gaat om de financiering van je woning. Wij bouwen ons advies rondom jouw wensen en doelstellingen en verwerken dit in een financieel plan. Dus naast de basis - een passende hypotheek, waarbij wij onafhankelijk advies geven - krijg je ook een solide plan dat aansluit bij je inkomsten- en uitgavenpatroon. En dat zonder de mogelijke risico's zoals arbeidsongeschiktheid, vroegtijdig overlijden en eventuele tekorten in je pensioen uit het oog te verliezen.

Zoals je ziet is een hypotheek bij Grandia nooit een op zichzelf staand iets, maar een plan, voor jouw toekomst!

Voor meer informatie over onze hypotheken en ons financiële plan neem je contact op met onze adviseurs.. Ze helpt je graag verder!
Nieuwsgierig geworden?
Bel gerust en hoor wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
Maak vrijblijvend een afspraak
Alles is goed geregeld, daar kun je altijd van op aan! Grandia