Particulier

Voor al je verzekeringen verwacht je een uitstekende service tegen scherpe premies en vooral een snelle afwikkeling als er schade is ontstaan. Je wilt dat je adviseur bereikbaar is en op het juiste moment een goed advies geeft. Nou, dat begrijpen wij bij Grandia als geen ander.

Niet voor niets zijn wij al sinds 1972 een begrip in de regio. Wij durven te wedden dat je meerdere mensen kent uit de regio die al jarenlang tevreden klant zijn bij ons. Dat hebben we niet te danken aan alleen maar scherpe premies.

Wij weten namelijk ook precies waar je de beste dekking krijgt. En dat is wel zo handig voor je premies gaat vergelijken. Wij zien een verzekeringspakket dan ook als een totaalplaatje. Op die manier kun je ook het beste advies verwachten. Want welke risico's je verzekert en welke niet, behoeft nog al eens wat advies. 

De inventarisatie van je huidige pakket, je wensen en toekomstverwachtingen bespreek je het prettigst met een professional van een betrouwbaar kantoor. En raad eens? Dat vinden heel veel klanten van ons! 

 
Nieuwsgierig geworden?
Bel gerust en hoor wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
Maak vrijblijvend een afspraak
Alles is goed geregeld, daar kun je altijd van op aan! Grandia