Testamentplan

Door op een juiste wijze invulling te geven aan je testament, kun je mogelijk duizenden euro's aan erfbelasting en eigen bijdrage in de zorg besparen.

Als je komt te overlijden, wil je vooral dat je geld terecht komt bij de mensen die je lief had. Meestal is de belastingdienst daar niet één van. Een goed testament is dan ook erg belangrijk. Zo kun je bij leven organiseren dat het geld gaat naar wie jij wilt. Ons erfrechtplan helpt je daarbij en geeft antwoord op de volgende vragen:
 
  • Hoeveel erfbelasting betalen mijn erfgenamen?
  • Staan de juiste personen in mijn testament?
  • Moet ik ook 2.301 euro per maand aan eigen bijdrage betalen als ik zorg nodig heb?
  • Voldoet mijn testament nog na wetswijzigingen, is het nog actueel?
  • Wie gaat mijn zaken regelen als ik het zelf niet kan?


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een kosteloos eerste gesprek bespreken we je huidige situatie, inventariseren we je wensen en zullen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Zoals je van ons kunt verwachten, doen we dat in heldere en begrijpelijke taal. We bekijken of het zinvol is om een testament op te laten stellen, aan te laten passen en bekijken hoeveel belasting er bespaard kan worden.

Besluit je te profiteren van onze kennis en ervaring, dan ontvang je van ons een rapport waarin we de situatie in kaart hebben gebracht. Op deze manier kun je hem met je partner, maar wellicht ook met je kinderen doornemen. Ook de besparing aan erfbelasting ten opzichte van de oude situatie brengen wij helder in beeld.

Vervolgens regelen wij voor je dat de notaris op de hoogte is, door deze samen te bezoeken. Op basis hiervan zal de notaris een conceptakte opmaken. Wanneer deze door ons en door jou is gecontroleerd, kunnen we de aktes tijdens de vervolgafspraak bij de notaris tekenen.

Wil je ook je financiële nalatenschap goed regelen en ben je op zoek naar een helder en goed advies? Maak dan snel een afspraak met Stephan Grandia.
 
Nieuwsgierig geworden?
Bel gerust en hoor wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
Maak vrijblijvend een afspraak
Alles is goed geregeld, daar kun je altijd van op aan! Grandia