Disclaimer

DISCLAIMER

Met het bezoeken van de website www.grandia.nl aanvaardt u de volgende voorwaarden:

Ondanks het feit dat deze website - waaronder de homepage en de onderliggende pagina's - voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende dienstverlening problemen voortvloeien.

Grandia en haar werknemers zijn echter niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de deze website en of gerelateerde media zoals onze weblog, nieuwsbrieven en dergelijke. Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of - andere - schadeveroorzakende programmatuur binnen www.grandia.nl. Grandia is evenmin aansprakelijk voor 'schadeveroorzakend' gebruik van de website.

Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. Grandia en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.

Grandia heeft het recht om - de inhoud van - de website geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.

Het bezoeken van deze website wordt uitsluitend beheerst door Nederlands recht.

Grandia heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door Grandia zijn aanvaard.
Nieuwsgierig geworden?
Bel gerust en hoor wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
Maak vrijblijvend een afspraak
Alles is goed geregeld, daar kun je altijd van op aan! Grandia