Vacatures en stage

Met onze collega's zijn we iedere dag druk met maar één ding: onze klanten helpen. De korte communicatielijnen en de platte organisatie dragen daar aan bij. Onze klanten kennen we bij (voor)naam en dat maakt dat onze betrokkenheid groot is. Zelfstandigheid en initiatief wordt bij ons dan ook verwacht, net als deskundigheid, professionaliteit én gezelligheid!

Doordat we in het centrum van Kerkdriel gevestigd zijn, krijgen we regelmatig bezoek van klanten die even binnenlopen en natuurlijk rinkelt de telefoon veelvuldig. Reuring, drukte en de drive om daar op een resultaatgerichte manier mee om te gaan zit ons in het bloed.

Ben jij nu dé aanvulling op ons team?
Denk je nu: 'zo'n werkomgeving lijkt me wel wat?' dan nodigen we je uit om je motivatie en cv te sturen naar Lisa Grandia . We hebben momenteel geen vacatures, maar zijn wel heel nieuwsgiering als jij denkt dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het succes van Grandia.

Stage
Wil jij graag ervaring opdoen en denk je dat je goed past in onze organisatie? Dan horen we dat graag. Ook een afstudeerstage behoort tot de mogelijkheden. Stuur je motivatie, cv en een duidelijke omschrijving van je stage of afstudeeropdracht dan naar Lisa Grandia.
 
Nieuwsgierig geworden?
Bel gerust en hoor wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
Maak vrijblijvend een afspraak
Alles is goed geregeld, daar kun je altijd van op aan! Grandia